Ekologisk Tekalender 2017
Ekologisk Tekalender 2017 Ekologisk Tekalender 2017 Ekologisk Tekalender 2017 Ekologisk Tekalender 2017

Ekologisk Tekalender 2017

269kr
Exkl. moms: 240kr
Modellnummer: Tekalender 2017
Tillgänglighet: I lager
Antal:

Tillgängliga val

* Vill du skicka med en hälsning:


Min hälsning:

TEKALENDER 2017 med 24 st olika sorters te!
För fjärde året i rad kommer vi att handpacka några av våra godaste ekologiska teer i Tekalendern. De flesta sorter är nya för i år, så att även du som provat den tidigare kommer att kunna smaka dig igenom många nya sorter.  

Du kan köpa den redan nu, men observera att vi har särskilda leveransvillkor för den här produkten. Läs mer här nedan.
Om du beställer andra varor också så skickas de samtidigt som Tekalendern. 

***

Vår populära Tekalender innehåller precis som förra året 24 st olika ekologiska lösteer - lagom till ett par koppar eller en normalstor tekanna varje dag. 
Teerna ligger i 24 st små askar märkta med nummer 1-24. Börja med te nr 1 den 1:a december och prova en ny sort varje dag fram till julafton.

Vi presenterar en varierad blandning av olika sorters te med skilda smaker och ursprung. Vi packar allt för hand och det är en blandning av svart, rött, grönt och fruktte, resten får bli en överraskning! Men för den som är nyfiken så medföljer innehållsförteckning och beskrivningar av alla teer.

Tekalendern kommer med ett fint sidenband och vi packar teerna färskt direkt från vårt lager.

Om du vill skicka kalendern direkt till en vän anger du dennes adress som leveransadress i kassan. (I dessa fall skickar vi inte med något kvitto till mottagaren.)  Observera att detta ej är möjligt om du väljer att betala mot faktura, då kan du enbart välja din egen adress som leveransadress. Läs mer under Beställningsvillkor. Du kan välja om du vill att vi skriver en hälsning åt dig och fäster på Tekalendern. (Max 3 rader.)

OBS! Särskilda leveransvillkor för Tekalendern:
Leverantid just nu: ca 7 arbetsdagar
1st Tekalender skickar vi oftast som spårbart Varubrev med Postnord. Vid köp av flera kalenderar eller andra varor skickas din order normalt med DHL och då gäller ordinarie leveransvillkor och leveranstider. 

*Fullständiga leveransvillkor hittar du här. Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss!

 

Specifikationer
Djup x Bredd x Höjd
Relaterade produkter

Powered by Opencart
Opencart theme designed by KulerThemes.com